Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Gésagolyók - Szimpla, dupla gésagolyók

*A gésagolyók, lent a szöveg alatt találhatóak.

 

A gésagolyó lehet egyrészes vagy több részből álló egymáshoz rögzített orvosi szilikon, üveg vagy fém golyóból álló eszköz, amely a hüvely idegek ingerlésére vagy a hüvelyizom erősítésére is alkalmazható. Itt tudhatsz meg többet a gésagolyókról.

Használata nagyon egyszerű: kezdjük az egygolyós gésával: a hüvelybe helyezés után össze kell szorítani a medencefenék izomzatát és így tudod bent tartani a golyókat, ha izomból fent tudod tartani akkor jöhet a következő szint azaz a két golyós eszköz, ahogy a Gésák csinálták.

Ha kezdő vagy eleinte naponta csak 5-10 percet használd, majd pár hét elteltével hosszabb időintervallumokat is lehet alkalmazni a kívánt eredmény elérése érdekében. További részletek itt

 

Amennyiben már haladó felhasználó vagy, akkor nagyobb súyú dupla vagy tripla gésagolyókat használj és váltogasd a testhelyzeteket is! További részletek itt!

 

Gésagolyókhoz használj síkosítót! Használat után meg figyelj a higiéniára és alaposan tisztítsd meg meleg szappanos vízzel vagy "játékszer tisztító folyadékkal"

Rendezés:

Keresés