Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Késleltetők férfiaknak - ejakuláció, korai magömlés késleltetése

Késleltetők férfiaknak:

Gyors tüzelőnek titulál a párod? Ne aggódj nem csak TE küzdesz ezzel a közismert problémával. A legújabb kutatások szerint a férfiak 20-30 százaléka küzd korai magömléssel.
Az ejakuláció, azaz a korai magömlés késleltetése ma már könnyedén megoldható, meg vannak erre a technikák, trükkök. Legegyszerűbb módja a probléma elhárítására az e célra kifejlesztett késleltető gélek, krémek vagy sprayek, táplálékkiegészítő tabletták.

 

Erekciónövelők férfiaknak:

Sokan viszont erekció problémával küszködnek. Figyelem! -Senkinek sem áll mindig úgy a cerka, ahogy kéne- Az erekciónövelésre is vannak trükkök, praktikák, de nem utolsó sorban külön erre célra készül erekciónövelő krémek, potencianövelő tabletták is, melyek biztosan nem hagynak cserben.

A potencianövelő tablettákat itt találod!

 

Rendezés:

A késleltetés egyik lehetséges módja az ingerület csökkentése. Erre használhatsz óvszert is, mivel az csökkenti a makkot ért ingerek intenzitását, valamint érzéstelenítőt tartalmazó géleket, krémeket. Az aktus előtt érzéstelenített makk nem továbbítja a fizikai ingereket, ezért a magömlés csak később, az érzéstelenítő hatásának elmúltával következik be.

Ha nem késleltető krémet keresel és még nem próbáltad az un. "squeeze", azaz nyomás technikát, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod. Erről később részletesen írunk

 

 

Keresés