Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Anyagtípusok

Szilikon:

természetes nyersanyagokból előállított anyag, fiziológiailag kompatibilis vagyis nem mérgező, ezért is alkalmazzák plasztikai sebészetben és például a bőrápoló kozmetikai szereknél is. Tehát az egyik legnagyszerűbb anyagválasztás a vibrátorok terén mert: rugalmas, puha felületű, ftalátmentes, antiallergén, hő és UV-álló, higénikus, könnyen tisztítható.

Használj hozzá víz alapú sikosítót.

 

Latex:

gumifa folyékony anyagából készült természetes latex.

A latex nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, nem mérgező. Létezik szintetikusan előállított anyagból is, de ez sem tartalmaz káros anyagot. Nagyon finom szerkezetű anyag, ezért használják pédául óvszerek előállításához. Tulajdonságai: ftalátmentes, rugalmas és erős, alkalmazkodik a testhőmérséklethez, higénikus, könnyen tisztítható.

 

PVC:

Polivinil-klorid, szintetikusan állítják elő, van lágy és kemény verziója, erős és szívós anyag, sokoldalú az alkalmazási területe. Erős, de rugalmas anyag, alkalmazkodik a testhőmérséklethez,  alkohol és olajálló, jellegzetes szaga van ami levegőztetés során eltűnik.

 

PU bevonat:

Szintetikusan előállított poliuretán, általában ABS anyagú szerelmi segédeszközökhöz bevonatként használják, bőrbarát érzést biztosít. UV álló és ftalátmentes és nem utolsósorban illatmentes. Az agresszív tisztítószerek roncsolhatják.

 

ABS plasztik:

Hőre lágyuló műanyagfajta és szintetikusan állítják elő, ftalátmentes, jó rezgésvezető, illatmentes, higénikus, könnyen tisztítható.

 

TPE/TPR:

termoplasztikus gumi, elasztomerek, melynek a tulajdonságai nagyban hasonlóak a szilikonéhoz,  előállítása természetes elasztomerből vagy lágy gumi ötvözve szintetikus anyaggal. A bőrszerű anyag valósághű érzést biztosít. Illatmentes ,ftalátmentes, nagyszerűen rugalmas, UV álló , könnyen alkalmazkodik a testhőmérséklethez.

Keresés