Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kategóriák / Termékek

Dildók - Formás élethű dildók és műpéniszek

*A szép formás élethű dildók lent a szöveg alatt találhatóak.

A dildók vibrátoroktól abban térnek el, hogy nem vibrálnak, azaz nem tartalmaznak motort, ami rezegteti őket, vagyis a puszta alakjával okoz fantasztikus kielégülést a használójának. Egy másik fontos szempont, hogy a dildók ára kedvezőbb még a hatalmas élethű dildók esetében is.

Valójában a "dildo" szó jelentése nem más, mint egy élethű műpénisz, amely többféle formában megvásárolható és soha nem hagy cserben hiszen nem merül le és természetesen mindig áll, mint a cövek.

 

Közkedveltebbek a "felcsatolható dildók", a "letapasztható dildók", "élethű dildók" és a "hatalmas dildók" továbbá a herés műpéniszek és here nélküli műpéniszek, melyek szintén megtalálhatóak webshopunkban.

Síkosító használatával dildóink még felemelőbb érzését nyújtanak és hamarabb repítenek az orgazmus felé.

Használat után alaposan tisztítsd meg és higiénikusan tárold!

Rendezés:

Hogyan válassz dildót? - Fő Szempontok a megfelelő dildó kiválasztásához.

Annyit mindenképpen tudnod kell, hogy a dildó más néven műpénisz egy olyan szexkellék ami nagy mértékben hasonlít egy igazi péniszhez, nemcsak külsőleg, hanem érzésben, tapintásban, továbbá legfontosabb tulajdonságban is a hatásban-behatolásban.

A műpénisz választásnál az alábbi szempontokat mérlegeld:

 

  • Méret – „Ha a méret a lényeg”?

Legyen rövid és vastag, hosszú és vékony vagy a hosszú és vastagot szereted? Esetleg más kombinációt?

Mindig a szükségletednek megfelelőt válaszd és vedd figyelembe a saját méreteid is. Használd a termékszűrőt, mellyel ki tudod választani a megfelelő méretet.

 

  • Mennyire valósághű?

             Duzzadó erekkel legyen felvértezve, élethű legyen a tapintása, herével legyen ellátva vagy anélkül, ezeket is érdemes                 mérlegelni a megfelelő kiválasztásánál. Neked kell tudnod, hogy mi a fontos!

 

  • Milyen anyagból készül?

Ezeket a termékek többféle anyagból készülnek. Az anyaguk általában meghatározzák a termék árát és minőségét is. A műpéniszek készülhetnek orvosi szilikon, PVC, TPE, üveg, zselé anyagokból is. A tapintásban legélethűbbek a TPE-ből készült termékek, míg az olcsó kategória PVC-ből készül. Az új generációs dildók, viszont üvegből, melyek könnyen tisztíthatóak

 

  • Párban akarod használni?

             Párban a kétvégű és felcsatolható műpéniszek jöhetnek szóba.

 

  • Allergia, higiénia

Ha allergiás vagy egyes anyagokra pl: PVC vagy a higiénia  a legfontosabb szempont akkor törhetetlen üvegből készült dildót válassz. Ezeket itt találod

 

  • Ár

               Ez is egy nagyon fontos tényező, ha nem a legfontosabb. Nem érdemes megvenni az olcsó PVC változatokat, még is                csak olyan helyre kerülnek be ezek az eszközök, aminél nincs intimebb dolog az egész világegyetemben. A legjobb                    választás a TPE anyagokból készültek, melyek nem csak anyagminősége, de illata is jóval kellemesebb...

 

  • Milyen célra használod?

            Vaginális vagy anális behatolásra szeretnél dildót választani? Ez egy nagyon fontos kérdés, mert anális behatoláshoz                  speciálisabb eszközöket érdemes használni. Analás izgatókat itt találod!

 

  • Tisztítás

            Mindegyik könnyen tisztítható szappanos meleg vízzel vagy "játékszer tisztító folyadékkal"