Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Péniszpumpa kisokos - 7 dolog amit a péniszpumpákról tudnod kell!

 1. Mi a péniszpumpa? Mire jó a péniszpumpa és miért van rá szükség?

Levegőmegvonással csodákra képes az erekciópumpa, ami mára nem csak a merevedési zavarokkal küzdők hatásos segédeszköze lehet, hanem sokak kedvelt szexuális játékszere is egyben, ugyanis maszturbálásra is kiválóan alkalmas (Sokan csak ezért vásárolják).

A péniszpumpát vagy más néven erekciópumpát, vákuumpumpát eredetileg az impotencia és az erekciós zavarok kezelésére fejlesztették ki, hogy segítségével fenntartható legyen a merevedés. Elsősorban a gyógyszeres kezelés helyett akartak alternatívát nyújtani a rászorulóknak, mára azonban túllépte az eredeti funkcióját és szexwebshop-ok kelendő alapterméke lett, nem véletlenül ugyanis jobbá teszi a szexuális életet. Akkor is okoz erekciót, amikor még nincs meg az izgalmi állapot.

Péniszpumpát pénisznövelésre is szokták használni, nemcsak az erekció elérésére. Pénisznövelés csak akkor érehető el vele (hosszban és átmérőben egyaránt), ha rendszeresen használják (péniszpumpa használatról részletek lent). A pénisz izomzatát, meg kell “tornáztatni” a kívánt eredmény elérése érdekében, amely centikben mérhető! Hasonlóan, mint egy edzőteremi súlyzózás esetén, aminek csak akkor van eredménye, ha az rendszeresen történik tudatosan edzve az izomcsoportokat nem beszélve a megfelelő táplálkozásról.

 

 1. Kiváncsi vagy, hogy neked szükséged van péniszpumpára? Ha bármelyik igaz a lentiekre akkor nagy hasznát veheted.
 1. Szokott merevedési zavarod lenni?
 2. Nem minden helyzetben áll rendesen a cerka?
 3. Nem vagy megelégedve péniszed hosszával?
 4. Nem vagy megelégedve péniszed átmérőjéve?
 5. A péniszed mérete miatt, nem tudsz orgazmust okozni az ágyban?
 6. Többször csődöt mondtál az ágyban?
 7. Impotenciazavarral küszködsz?
 8. Potencianövelő tabletták sem segítettek?
 9. Új maszturbálási formát szeretnél kipróbálni?

 

 1. Milyen péniszpumpát válassz - Ajánlás kezdőknek, haladóknak

 

A vákuumszerkezet két fő egysége: egy átlátszó műanyag henger ahová a hímvesszőt behelyezzük és a henger végére rögzített pumpaszerkezet, amivel a vákuumot képezzük. A henger végén található finom anyagú tömítés (péniszpumpa mandzsetta) a péniszre illeszkedve biztosítja a légmentes állapotot. A vákuum (pumpálás) hatására vér áramlik a hímvesszőbe, és létrejön a merev állapot, ami nagyon jó érzéssel párosul.
 

A péniszpumpák legegyszerűbb és legelterjedtebb változata egy hengerből és a hagyományos vérnyomásmérő pumpájához hasonlatos gumilabdás szerkezetből áll, de a modernebb verziók ergonomikus pumpakarral felszereltek, amiket a kezdőknek kifejezetten ajánlunk. A labda vagy ergonomikus pumpakar használatával vákuumot képezünk és elszívjuk a levegőt a péniszre illeszkedő hengerből, addig amíg elérjük a megfelelő vákuum hatást. Amennyiben csökkenteni szeretnénk a nyomást akkor egyszerűen nyissuk ki a zárószelepet és igyekezzünk megtalálni a legideálisabb állapotot.

A komolyabb darabok nyomásmérőt is tartalmaznak, amelyek segítségével leolvashatjuk a nyomás mértékét, ezek között van hagyományos és digitális változat is. A legdrágább pumpák elemmel vagy akkumulátorral működnek és akár vibrálnak is és önállóan végzik a szívást, ezeket általában haladók szokták vásárolni.

Péniszméretednek megfelelő nagyságú péniszpumpát használj! Mérd meg péniszed erekciós állapotban, majd a péniszed hosszát jegyezd meg. Minden péniszpumpa leírásában megtalálod a henger hasznos, befogadó hosszát, melynek nagyobbnak kell lennie, mint péniszméreted merev állapotban.

A péniszpumpák főbb típúsai:

 • manuális péniszpumpa
 • manuális vibropumpa
 • manuális nyomásmérős péniszpumpa
 • automata péniszpumpa
 • automata nyomásmérős péniszpumpa

Összefoglalva:

 • Válaszd ki a péniszpumpa típusát
  • manuális, automata, nyomásmérővel vagy anélkül..
 • Péniszednek megfelelő méretű pumpát válassz!
 • Ha a pumpához nem jár ajándékba péniszgyűrű akkor pár 100 forintért érdemes venni hozzá, hogy még hatékonyabb légy az ágyban.
 • Rendszeres használat esetén tartalék mandzsetta vásárlása is javasolt

 

 1. Hogyan kell használni a péniszpumpát?

Aki még sosem használt ilyen pénisz növelésre és erekció javításra alkalmas szerkezetet, ne ijedjen meg! Működtetése nagyon egyszerű! Első használat előtt mossuk ki az eszközt langyos szappanos vízzel! Használj víz bázisú síkosítót, melyet a hímvesszőre, esetleg a tömítésre is fel kell vinni. A síkosító megkönnyíti a pénisz behelyezését a mandzsettán keresztül a pumpába. Utána húzz péniszgyűrűt a hímvesszőre, majd húzd a hengert a péniszre egészen addig a pontig, amíg megfelelően illeszkedik az eszköz, majd kezdj el pumpálni.

Az első használatok esetén lassan egyenletesen pumpálj és amikor érzed, hogy félerekciós állapotba kerültél, állj meg, és add át magad az érzésnek, valamint mérlegeld, hogy az aktuális nyomás mennyire kellemes.

Csak addig pumpáld, amíg nem érzel fájdalmat! Meg kell találnod azt a pontot, ami még nem fáj és optimális vérbőséget eredményez péniszedben. Jól olvastad, a túl pumpálás fájdalom érzéssel járhat.

Fontos a rendszeres használat, de nem javasolt a péniszpumpa használata minden nap!

Napi 3-szor kb. 10-15 percig használd az erekció pumpát (a tréningek során tarts pár perc szünetet) heti 3-4 ismétléssel a héten egyenletesen elosztva.

Kezdő péniszpumpa használóknak javasolt, hogy ne hozzanak létre túl nagy nyomást! Fontos, hogy a nyomást fokozatosan apránként növeld alkalmanként addig, amíg még pont nem érzel fájdalmat. Első pumpálás előtt keresd meg a péniszpumpán a leeresztő szelepet, hogy túlpumpálás esetén egyből csökkenteni tudd a nyomást! Nyomásmérős péniszpumpa esetén, mindig figyeld a mérőt, így egy idő után tudod, hogy mi a legideálisabb nyomás részedre. További péniszpumpákat itt találsz

Automata péniszpumpa esetén csak a pumpálás folyamata különbözik, hiszen ezeknél a pumpáknál az eszköz elvégzi helyetted a vákuumképzést, addig a pontig, amíg eléri a megfelelő nyomást. 

Összefoglalva: Mire figyelj feltétlenül a péniszpumpa használatakor:

 • A pumpa feszesen illeszkedjen a testhez
 • Csak addig pumpálj, amíg nem érzel fájdalmat
 • Fájdalom esetén csökkentsd a nyomást, a leeresztő szelep, gomb segítségével
 • Az elért erekció esetén szüntesd meg a vákuumot a leeresztő szelep, gomb segítségével.
 • Ne vidd túlzásba az ismétléseket!

 

 1. Miért kell péniszgyűrű a péniszpumpához?

Bizonyított tény, hogy a péniszpumpa péniszgyűrűvel együtt használva sokkal hatékonyabb, továbbá kiváló a merevedési zavar kezelésére a férfiak többségénél. A péniszgyűrűk segítenek az erekció megtartásában és az orgazmus késleltetésében is. A gyűrűk többsége állítható vagy rugalmas anyagból készült

A vákuum (pumpálás) hatására vér áramlik a hímvesszőbe, és létrejön a félmerev vagy merev állapot. Amint a hímvessző eléri a kívánt állapotot, a pénisz tövére péniszgyűrűt kell helyezni, hogy a péniszbe pumpált vér ne áramolhasson visszafelé (a gyűrűt előtte is fel lehet helyezni. Valakinek így hatékonyabb). Nem javasolt a gyűrűt 20-30 percnél tovább viselni. Fontos, hogy a péniszméretedhez megfelelő méretű péniszgyűrűt használj! Nézd meg a péniszgyűrűket!

 

 1. Potencianövelőt vagy péniszpumpát?

Az erekciópumpa annyiban biztonságosabb, hogy ebben az esetben nem viszünk be semmiféle olyan káros anyagot a szervezetünkbe, mint mondjuk egy gyógyszernél, ami károsíthatja a májat és egyéb mellékhatásai is lehetnek. Az igazán nagy teljesítményt elérni akaró férfiaknak javasoljuk, hogy a péniszpumpa használatát egészítsék ki férfierő készítményekkel. De minden esetben csak bevizsgált, OÉTI-notifikációs számmal rendelkező, zöld pipás potencianövelő készítményekkel. Erről itt lehet tájékozódni: https://www.ogyei.gov.hu/bejelentett_etrend_kiegeszitok/

Népszerű potencianövelő tabletták, melyek tuti nem hagynak cserben az ágyban:  Dr.HardGolden Bridge by XXLXXL Powering Blue DiamondXXL Powering Emperor , Boom Boom, Tornado, Long Love, Red One, Mr. President

Pénisznövelő tablettákat itt találod

 

 1. Van a péniszpumpának mellékhatása?

A péniszpumpa használatakor oda kell figyelni a vákuumképzésre, a hengerben lévő nyomás méretére. Nem szabad túl sokáig pumpálni és sokszor túl nagy nyomást előidézni ez ugyanis a pénisz szöveteinek roncsolódásához vezethet, mellyel fordított eredmény érhető el. A nyomásmérő nagy segítséget nyújt, abban hogy minden alkalommal azonos, esetleg picit nagyobb, (addig amíg még fájdalommentes) nyomás legyen a hengerben. Nem megfelelő használat esetén péniszzsibbadás léphet fel. Fájdalom és zúzódás akkor fordulhat elő, ha nem használja megfelelően a vákuumpumpát. Mindig ügyeljen az utasítások betartására. Fontos, hogy kellemetlen érzés esetén azonnal használni kell a péniszpumpán található leeresztő szelepet!

blog comments powered by Disqus

Keresés